ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΕΓΓΕΛΙΩΝ

Συνδεθείτε ή Δημιουργείστε ένα Λογαριασμό

ΝΕΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Δημιουργώντας ένα λογαριασμό στο κατάστημά μας, θα έχετε τη δυνατότητα να κινηθείτε γρηγορότερα κατά τη διαδικασία πληρωμής, να εισάγετε πολλαπλές διευθύνσεις αποστολής, να βλέπετε και να παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας και πολλά άλλα

Χωρίς να χάνεις χρόνο σε μετακινήσεις.

Χωρίς να περιμένεις στην ουρά του ταμείου.

Χωρίς να κουραστείς, απλά με λίγα κλικ στον υπολογιστή σου, κάνε τα ψώνια σου στοwww.caremarket.gr και θα στα φέρουμε εμείς στο σπίτι ή στο γραφείο σου!  Η νέα συνήθεια στα ψώνια του σούπερ μάρκετ! Κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, το μεγαλύτερο online super market στον υπολογιστή σου!

Οι online πωλήσεις λοιπόν είναι πωλήσεις που γίνονται μέσω internet με οποιονδήποτε τρόπο. Οι πωλήσεις εξ αποστάσεως — ταχυδρομικά, τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου — παρουσιάζουν πολλά πλεονεκτήματα  αλλοιώσιμα προϊόντα

 

 

ΑΡΧΙΚΗ E-SHOPΗ νέα υγειονομική διάταξη πλέον ρητά ορίζει ότι επιτρέπεται η πώληση τροφίμων και ποτών μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου, εφόσον αυτά προέρχονται από νομίμως λειτουργούσες κατά τα ανωτέρω επιχειρήσεις (που διαθέτουν δηλαδή όλες τις άδειες & τις διαδικασίες που προαναφέρθηκαν). Σε περίπτωση που διαθέτουν χώρους παρασκευής ή αποθήκευσης ή οχήματα μεταφοράς και πώλησης πρέπει και αυτοί να αδειοδοτούνται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα της εν λόγω διάταξης. Εφόσον το απασχολούμενο προσωπικό έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα πρέπει να διαθέτει εκπαίδευση και πιστοποιητικό υγείας. Η διάθεση των τροφίμων αυτών οφείλει να γίνεται σε περιέκτες που συμμορφώνονται με τις κείμενες εθνικές και κοινοτικές διατάξεις (άρθρο 13, Υ. Α. Υ1γ/Γ.Π/ οικ. 96967/2012).

Αφορά μόνο πωλήσεις σε τελικούς καταναλωτές και όχι σε άλλους επιχειρηματίες.
Οι πωλήσεις εξ αποστάσεως — ταχυδρομικά, τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου — παρουσιάζουν πολλά πλεονεκτήματα, αλλά συνεπάγονται και ορισμένες υποχρεώσεις σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ Οδηγία 2011/83 .

Τέλη πληρωμής

Αν θέλετε να χρεώσετε επιπλέον τον πελάτη όταν χρησιμοποιεί συγκεκριμένο μέσο πληρωμής — π.χ. πιστωτική κάρτα — το τέλος πληρωμής δεν μπορεί να είναι υψηλότερο από αυτό που πραγματικά σας κοστίζει η επεξεργασία της πληρωμής. Σε ορισμένες χώρες τέτοια τέλη ενδεχομένως απαγορεύονται πλήρως.

print