E – SHOP

ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Πωλήσεις εξ αποστάσεως. Ταχυδρομικά ή με κούριερ.

Η οικογένεια Δημητρίου ξεκινώντας από το 1930 με το αρτοποιείο της και στη συνέχεια με την βιοτεχνία γλυκών και ζυμαρικών της, προσφέρει μέχρι σήμερα στους Αιδήψιους και τους παραθεριστές, τις γλυκές της δημιουργίες. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με αγνά υλικά. Είμαστε οι μόνοι που παρασκευάζουμε γλυκά και ζυμαρικά στην Αιδηψό.

Μας το ζητήσατε και εμείς το κάναμε. Τώρα τα προϊόντα μας κοντά σας και ταχυδρομικώς. Μπορείτε πλέον να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς σύντομα να σας εξυπηρετήσουμε,χωρίς μεγάλη επιβάρυνση, μοιραζόμενοι τα έξοδα. Δείτε τις επιλογές σας από το μενού για την καλύτερη, γρηγορότερη και ασφαλή εξυπηρέτηση.

Χωρίς να χάνεις χρόνο σε μετακινήσεις. Χωρίς να περιμένεις στην ουρά του ταμείου. Χωρίς να κουραστείς, απλά με λίγα κλικ στον υπολογιστή σου ή με ένα τηλεφώνημα κάνε τα ψώνια σου στον Δημητρίου και θα τα στείλουμε εμείς στο σπίτι σας!  Η νέα συνήθεια στα ψώνια , τώρα και από εμάς.

Οι online πωλήσεις λοιπόν είναι πωλήσεις που γίνονται μέσω internet με οποιονδήποτε τρόπο, εξ αποστάσεως — ταχυδρομικά ή τηλεφωνικά και παρουσιάζουν πολλά πλεονεκτήματα. Σας ευχαριστούμε.

polisis online1

.      E-SHOP                                               ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

.      ΖΥΜΑΡΙΚΑ                                            ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

.      ΓΛΥΚΑ                                                   ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

.      ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ                ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

print