ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Σε ένα οικογενειακό και ζεστό περιβάλλον σας περιμένουμε. Βρισκόμαστε λίγα μόνο μέτρα από την θάλασσα και τα ιαματικά λουτρά.  Τα δωμάτια μας διαθέτουν: κλιματισμό, κουζίνα, λουτρό, τηλέφωνο τηλεόραση και internet.
Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε, μ΄ένα χαμόγελο.
Στην προσπάθεια μας να γίνει το χαμόγελο σας πραγματικότητα, μειώσαμε τις τιμές μας. Παράλληλα σας κάνουμε και ειδικές προσφορές με ακόμη καλύτερες τιμές.   
 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ Πάσχα 2018
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Δημητρίου σας προσφέρουν για διαμονή δύο ατόμων μέχρι και 4 μέρες ( 3 διανυκτερεύσεις ) για τις ημέρες της Πρωτομαγιάς 2018  την τιμή των 50 ευρω.
 
 ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1ης Μαίου
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Δημητρίου σας προσφέρουν για διαμονή δύο ατόμων μέχρι και 4 μέρες ( 3 διανυκτερεύσεις ) για τις ημέρες της Πρωτομαγιάς 2018  την τιμή των 50 ευρω.
 
  
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Δημητρίου σας προσφέρουν για διαμονή 7 ημερών τις ημέρες του Καλοκαιριού  την τιμή των 175 ευρω. Μα μέσα στην τιμή αυτή είναι και ο καφές του μερακλή, στην μικρή μας την πλατεία, που έχει μιά δροσιά μαγεία. Κάθε πρωί, σας προσφέρουμε το καφεδάκι σας μαζί μ΄ ένα κουλουράκι.
   Μα αν πεινάτε έστω και λίγο, τυρόπιτα – μπουγάτσα σας προτείνω, αχνιστή, φρέσκια και λαχταριστή είναι ότι πρεπει το πρωί για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με όρεξη πολύ !!!  Σας περιμένουμε για ένα γλυκό πρωινό. 
   Δεχόμαστε Κοινωνικό Τουρισμό ΟΓΑ.
    Δίκλινο  –  Τρίκλινο
Οκτώβριο έως και Ιούνιο 20 ευρω 25 ευρω
6/Σεμτ  έως  30/Σεπτ 25 ευρω 30 ευρω
01/Ιουλ  έως  20/Ιουλ 25 ευρω 30 ευρω
21/Ιουλ  έως   5/Σεπτ 30 ευρω 35 ευρω

Είμαστε κοντά σας.  Για οποιαδήποτε πληροφορία κι αν μας ζητήσετε, εμείς αμέσως θα σας τη δώσουμε.  Αλλά και τις συμβουλές σας δεχόμαστε. Το κακό να διορθώσουμε, το καλό να κάνουμε καλύτερο.

 

.

 

Αφήστε μια απάντηση