ΧΥΛΟΠΙΤΑΚΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ

 ΥΛΙΚΑ
 500 γρ. Χυλοπίτες κοφτές Δημητρίου 1 κιλό αρνάκι η κατσικάκι γάλακτος.3 ώριμες ντομάτες ή κον κασέ. 1 κ.σ. ντοματοπελτέ 2 κ.σ. ελαιόλαδο.αλάτι και πιπέρι 50 γρ. βούτυρο 250 γρ. κεφαλογραβιέρα.
 ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα ταψί του φούρνου μας ή σε πήλινο ή σε γάστρα, βάζουμε το κρέας αλατοπιπερομένο λίγο λάδι ή βούτυρο τις ντομάτες και λίγο νερό και το βάζουμε στο φούρνο για δύο περίπου ώρες να ψηθεί. Στο ενδιάμεσο γυρνάμε το κρέας για να μην αρπάξει και το προσέχουμε να έχει νερό.  Βάζουμε το χυλοπιτάκι και λίγο νερό ζεστό και το αφήνουμε για 15 περίπου λεπτά..  Σερβίρουμε το γιουβέτσι μας, προσθέτοντας μαυροπίπερο και τριμμένη κεφαλογραβιέρα. 
Λίγα μυστικά ακόμα: Είναι πολύ ωραίο και με μοσχαράκι ή κοτόπουλο … Δοκιμάστε το…

   Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print