Η πόλη μας

Αυτό που κάνει το νησί της Εύβοιας να ξεχωρίζει είναι ο μοναδικός συνδυασμός του γαλάζιου, της πανέμορφης νησιώτικης Ελληνικής Θάλασσας, και του πράσινου, μιας πλούσιας βουνίσιας χλωρίδας. Έτσι λοιπόν ξεχωρίζει από το φως μιας ιδιαίτερης εύνοιας που δείχνει γι’ αυτήν η φύση . Μέσα σε αυτό το φυσικό θησαυροφυλάκιο συμπεριλαμβάνεται η μαγευτική περιοχή της Αιδηψού, γνωστή σε όλο τον κόσμο για το προνόμιο του πολύτιμου υπεδάφους της και των δώρων που η γη προσφέρει στα σπλάχνα της.
Η Αιδηψός μπορεί να προσελκύσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη και να τον οδηγήσει στην αποκάλυψη των υπέροχων μυστικών που κρύβει η περιοχή της. Είναι μια φιλόξενη περιοχή πλούσια σε ζωή, με έντονα χρώματα και δυνατά αρώματα που χαρίζει σε όποιον την επισκέπτεται γαλήνη και πνευματική διαύγεια.
Η Αιδηψός αποτελεί μια άριστη πρόταση για απόδραση από την πόλη την στιγμή που η απόσταση από την Αθήνα είναι 2,5 ώρες και από την Θεσσαλονίκη μόλις 3,5 ώρες. Η διαδρομή μέσω Χαλκίδος (οδικώς)  είναι μαγευτική για την φυσική εικόνα που συνθέτουν τα τρεχούμενα νερά, τα πυκνόφυτα δάση και οι πανέμορφες ρεματιές.