Τα προϊόντα μας

 Η οικογένεια Δημητρίου ξεκινώντας από το1930 με το αρτοποιείο της και στη συνέχεια με την βιοτεχνία γλυκών και ζυμαρικών της,προσφέρει μέχρι σήμερα στους Αιδήψιους και τους παραθεριστές, τις γλυκές της δημιουργίες.

Είμαστε κοντά σας για να σας δίνουμε οποιαδήποτε πληροφορία θελήσετε.

Δεχόμαστε επίσης και τις συμβουλές σας είτε για να διορθώσουμε κάτι, είτε για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε, μ΄ένα χαμόγελο.

Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι είμαστε οι μόνοι που παρασκευάζουμε γλυκά και ζυμαρικά στα Λουτρά Αιδηψού. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας δείξουμε πως τα κάνουμε, πράμα που όλοι οι άλλοι θα σας το αρνηθούν, απλούστατα γιατί δεν τα φτιάχνουν μόνοι τους.
 ΖΥΜΑΡΙΚΑ

 

Ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής της χυλοπίτας και των ζυμαρικών μας, με τις αγνές και φρέσκες πρώτες ύλες δίνουν ότι καλύτερο στο πιάτο σας.

.


Χυλοπίτες

Βγαίνουν σε τρία είδη. Ψιλές, χονδρές και το χυλοπιτάκι, τετράγωνο. Η συσκευασία τους είναι σε μισόκιλα αλλά και του ενός κιλού. Παρασκευάζονται με σιμιγδάλι 100%, φρέσκα αυγά και γίδινο γάλα.

.

Τραχανάς ξινός – γλυκός

Ο ξινός τραχανάς μας παρασκευάζεται με την παραδοσιακή συνταγή Δημητρίου, με τις αγνές και φρέσκες πρώτες ύλες και το γίδινο γάλα. Ο γλυκός μας παρασκευάζεται από σιτάρι και φρέσκο γίδινο γάλα για να δώσουν στο φαγητό σας ότι καλύτερο. Η συσκευασία τους είναι σε μισόκιλα.

 

Κοχυλάκι – Μακαρονάκι

Η νοστιμιά που δίνει η ζύμη της χυλοπίτες αλλά σε διαφορετικά σχήματα είναι μοναδική. Βγαίνουν σε τρία είδη. Το κοχυλάκι, το μακαρονάκι το κοφτό και το μακαρονάκι το μακρί που είναι ειδανικό για σουφλέ. Η συσκευασία τους είναι σε μισόκιλα.

Δείτε τις συνταγές και προσαρμόστε τες στα δικά σας γούστα, θα ενθουσιαστείτε.

  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΑΙΔΗΨΟΥ

Κουραμπιέδες

Οι κουραμπιέδες με το φρέσκο βούτυρο και τα καβουρντισμένα αμύγδαλα τυλιγμένα στην ζάχαρη, θα σας μείνουν αξέχαστοι..


Μπακλαβαδάκια

Τα λαχταριστά μπακλαβαδάκια,  όπως και το γνωστό γαλακτομπούρεκο μας, είναι μερικές από τις γλυκές σοροπιαστές μας απολαύσεις. Τα ραβανί και αυτή η σοκολατόπιτα σας περιμένουν να τα απολαύσετε.

Σοροπιαστά

Τα λαχταριστά μπακλαβαδάκια,  όπως και το γνωστό γαλακτομπούρεκο μας, είναι μερικές από τις γλυκές σοροπιαστές μας απολαύσεις. Τα ραβανί και αυτή η σοκολατόπιτα σας περιμένουν να τα απολαύσετε..

 

Γαλακτομπούρεκο

Το γνωστό γαλακτομπούρεκο μας, είναι από τα καλύτερα σιροπιαστά μας. Τυλιγμένο ένα ένα και βουτηγμένο στο σορόπι σας περιμένει για να το απολαύσετε..

.

Τριαντάφυλλο-μαστίχα-πέργαμο, με ή χωρίς αμύγδαλο, είναι οι βασικές μας γεύσεις των λουκουμιών. Μικρό σε μπουκιά ή μεγάλο ραχάτ η νοστιμιά του δεν αλλάζει.Αλλά για το μουστολούλουμο με το καρύδι του, αλλά για τον ακανέ μας με το αμύγδαλό του, θα σας αφήσουμε να μας πείτε εσείς τις γευστικές σας γλυκές εντυπώσεις.

 

.

Τα αφράτα κουλουράκια μας, με ή χωρίς αυγά και γάλα, με ή χωρίς ζάχαρη, με μούστο και κανέλα, με πορτοκάλι και βανίλια, θα σας μείνουν αξέχαστα. Δεν λοίπουν βέβαια τα παξιμαδάκια, τα κέικ και τα κούκις..

 

.

Το γνωστό γαλακτομπούρεκο μας, είναι από τα καλύτερα σιροπιαστά μας. Τυλιγμένο ένα ένα και βουτηγμένο στο σορόπι σας περιμένει για να το απολαύσετε.

.

.

Από τα γλυκά ψυγείου δεν πρέπει να αφήσετε κανένα παραπονεμένο. Η παραδοσιακή νουγκατίνα, η χιονάτη μας τυλιγμένη στην καρύδα, όπως και η λαχταριστή σοκολάτα πάνω από το κωκ, δεν θα σας αφήσουν να μείνετε μόνο στο ένα κομμάτι.

.

Τα ραβανί και αυτή η σοκολατόπιτα σας περιμένουν να τα απολαύσετε. Δεν θα πρέπει όμως να αφήσετε παραπονεμένη την καρυδόπιτα μας. Βέβαια μία κομπεχάι δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητη.

 

.

Κρέμα, σοκολάτα, καϊμάκι, παρφαί, φιστίκι, φράουλα και τόσες άλλες γεύσεις μπορείτε να απολαύσετε στο παραδοσιακό μας παγωτό. Το φρέσκο γάλα με την μοναδική μας συνταγή έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

.

Το χτένισμα του κανταϊφιού βέβαια το κάνουμε εμείς. Αφήνουμε για σας να το απολαύσετε. Δεν είναι μόνο αυτά τα σοροπιαστά μας γλυκά…

.

Μία τυρόπιττα και γενικότερα κάποια από τις πίτες μας θα σας αρέσουν γιατί οι ποιοτικές πρώτες ύλες είναι από τις καλύτερες…

.

.

Δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο για την μπουγάτσα μας, σεβόμενοι πάντα την Μακεδονία μας, είναι η καλύτερη. Δεχόμαστε δημόσια σύγκριση…

 

 

 

Από τα γλυκά ψυγείου δεν πρέπει να αφήσετε κανένα παραπονεμένο. Η παραδοσιακή νουγκατίνα, η χιονάτη μας τυλιγμένη στην καρύδα, όπως και η λαχταριστή σοκολάτα πάνω από το κωκ, δεν θα σας αφήσουν να μείνετε μόνο στο ένα κομμάτι, θα φάτε και δεύτερο..

 

 

Ένα ρυζόγαλο με το φρέσκο κατσικίσιο γάλα και την γλύκα που μόνο εμείς ξέρουμε να βάζουμε δεν θα πρέπει να μη το φάτε, σερβιριστό στην πλατεία μας ή στο κεσεδάκι για μαζί σας…

.

 

Το μαχλέπι και η μαστίχα είναι κάτι το ξεχοριστό στο παραδοσιακό τσουρέκι μας, φιαγμένο με φρέσκο βούτυρο, αυγά και γάλα..

 

 

 

Τα λαχταριστά μπακλαβαδάκια,  όπως και το γνωστό γαλακτομπούρεκο μας, είναι μερικές από τις γλυκές σοροπιαστές μας απολαύσεις. Τα ραβανί και αυτή η σοκολατόπιτα σας περιμένουν να τα απολαύσετε.

 

.

.

.

.

.

 

Στον υπαίθριο χώρο μας μπορείτε να απολαύσετε πρωινό, πρόχειρο φαγητό, καθώς και το γλυκό, το αναψυκτικό ή το παγωτό σας.

 

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε,

μ΄ένα χαμόγελο.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε, γιατί είμαστε οι μόνοι που παρασκευάζουμε γλυκά και ζυμαρικά στην Αιδηψό.

print