ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

 ΥΛΙΚΑ

   500 γρ. χυλοπίτες Δημητρίου. 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα.  2 κύβους ζωμός κότας. 2 σφηνάκια κόκκινο κρασί. 1 κουτάκι κον κασε ή φρέσκιες ντομάτες. 300 γρ. φέτα. 2 κ.σ.μπελτέ. 3 κουταλιές ελαιόλαδο ή βούτυρο.  αλάτι και πιπέρι.  τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα.
  ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά, τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τις τομάτες και ανακατεύουμε για 2 λεπτά και σβήνουμε με το κόκκινο κρασί. Στην συνέχεια προσθέτουμε τον ζωμό με δύο κιλά νερό και τις χυλοπίτες, ανακατεύουμε.  Προσθέτουμε τον τοματοπελτέ και χαμηλώνουμε την φωτιά.   Τίς βράζουμε για 10 λεπτά περίπου, χωρίς να τις σουρώσουμε. Τέλος προσθέτουμε όσο αλάτι και  πιπέρι χρειάζεται και σερβίρουμε προσθέτοντας από πάνω τριμμένη φέτα. Μπορούμε αν θέλουμε να παραλείψουμε το κρεμμύδι για πιό αλαφρές. 

Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print