ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΟ

 ΥΛΙΚΑ
 500 γρ. Χυλοπίτες Δημητρίου. 1 κιλό φρέσκο σπανάκι. 2 κύβους ζωμό λαχανικών. 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα. 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα. 2 κ.σ. φρέσκο άνιθο ψιλοκομμένο. 2 κ.σ. φρέσκο μαιντανό ψιλοκομμένο. 1 ντομάτα αποφλοιωμένη, κομμένη σε κύβους. 4 κ.σ. ελαιόλαδο . 1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο. αλάτι και πιπέρι.

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 Σε μία μεγάλη κατσαρόλα, σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το λάδι και το βούτυρο, κόβουμε το σπανάκι και το σοτάρουμε και αυτό στην κατσαρόλα μαζί με τα κρεμμύδια. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τη ντομάτα και ανακατεύουμε, στη συνέχεια ρίχνουμε τον ζωμό λαχανικών με δύο κιλά νερό, μόλις πάρει βράσει ρίχνουμε τις χυλοπίτες. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε, το φαγητό μας θα είναι έτοιμο σε 10 περίπου λεπτά, χωρίς να τις σουρώσουμε.  Τις σερβίρουμε με άνιθο και μαιντανό.
Λίγα μυστικά ακόμα: το σπανάκι να το αντικαταστήσουμε με πράσο. 

   Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print