ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ

 ΥΛΙΚΑ
500 γρ. Χυλοπίτα ή Μακαρονάκι Δημητρίου. 150 γρ. μπέικον. 300 γρ. κεφαλογραβιέρα. 300 γρ. γκούντα.250 γρ. μανιτάρια. αλατοπίπερο.250 γρ. κρέμα γάλακτος. αλλαντικά της αρεσκείας μας ( προαιρετικά ). 2 αβγά ( προαιρετικά ).
  ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  Σε δύο κιλά βραστό νερό ρίχνουμε ένα σακουλάκι ( μισό κιλό ) χυλοπίτα ή μακαρονάκι με μισή κουταλιά του γλυκού αλάτι, τον κύβο ζωμού και το αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά, πριν το κατεβάσουμε από την φωτιά ρίχνουμε λίγο λάδι ή βούτυρο.  Τρίβουμε τα τυριά στο multi ή στον τρίφτη και κόβουμε με ένα μαχαίρι το μπέικον σε μικρά κομματάκια. Μόλις οι χυλοπίτες είναι έτοιμες, δεν τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα πυρέξ με το μπέικον, τα μανιτάρια, και την μισή ποσότητα των τυριών και της κρέμας γάλακτος ανακατεμένα. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα τριμμένα τυριά και περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος.   Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200οC και ψήνουμε το σουφλέ μας, για 20 περίπου λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα: 2 αβγά και αλλαντικά της αρεσκείας μας, όπως και η αλλαγή του τυριού.

   Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print