ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΣΟΥΦΛΕ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ – ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ

 ΥΛΙΚΑ
  500 γρ. Χυλοπίτες ή Μακαρονάκι Δημητρίου. 1 κύβο ζωμο λαχανικών. 250 γρ. γάλα ή κρεμα γάλακτος. 1 φλιτζάνι κατεψυγμένα ανάμικτα λαχανικά. 2 φλιτζάνια μαγειρεμένη γαλοπούλα (ή κοτόπουλο), σε κύβους.  1/4 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη. 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι. 1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας. αλλαντικά της αρεσκείας μας ( προαιρετικά ). 2 αβγά ( προαιρετικά ). 
 ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  Βράζουμε σε μια κατσαρόλα σε 1,7 κιλό αλατισμένο νερό, με τον ζωμό και τα λαχανικά, μισό κιλό χυλοπίτες ή μακαρονάκι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC. . Ανακατεύουμε απαλά όλα τα υλικά. Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα ταψί, πασπαλίζουμε με το τυρί και το πιπέρι και ψήνουμε για 25 λεπτά μέχρι το φαγητό μας να πάρει ένα ωραίο, ροδοκόκκινο χρώμα.   
Λίγα μυστικά ακόμα: 2 αβγά και αλλαντικά της αρεσκείας μας.

   Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print