ΥΛΙΚΑ
500 γρ. Μακαρονάκι Δημητρίου, 100 γρ. ξινομυζήθρα, 150 γρ. αρακά, 200 γρ. φασολάκια, 2 κλωναράκια ρίγανη, 1 κλωναράκι μαντζουράνα, 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 1 λεμόνι (το ξύσμα του), αλάτι και πιπέρι, ι κύβο ζωμό λαχανικών.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε δύο κιλά βραστό νερό ρίχνουμε ένα σακουλάκι ( μισό κιλό ) μακαρονάκι με μισή κουταλιά του γλυκού αλάτι, τον κύβο ζωμού και το αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά, πριν το κατεβάσουμε από την φωτιά, τα τελευταία 10 λεπτά ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα φασολάκια και τον αρακά και όπως είναι ζεστά, προσθέτουμε την ξινομυζήθρα, το ελαιόλαδο, το ξύσμα του λεμονιού, τα μυρωδικά ψιλοκομμένα, αλάτι και μπόλικο πιπέρι. Το αφήνουμε 5 λεπτά για να φουσκώσει, το σερβίρουμε.
Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.
Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη στους φίλους και στις φίλες σας.
Κοινοποίησε στο :