ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ

  ΥΛΙΚΑ

  500 γρ. Μακαρονάκι Δημητρίου, αλάτι και πιπέρι, ι κύβο ζωμό κότας ή βοδινού,  1 κ.σ. ελαιόλαδο ή βούτυρο, κεφαλογραβιέρα για το σερβίρισμα, σάλτσα της αρεσκείας σας (προαιρετικά ), κιμάς ή αλλαντικά της αρεσκείας σας (προαιρετικά ).

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  Σε δύο κιλά βραστό νερό ρίχνουμε ένα σακουλάκι ( μισό κιλό ) μακαρονάκι με μισή κουταλιά του γλυκού αλάτι, τον κύβο ζωμού και το αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά,
 πριν το κατεβάσουμε από την φωτιά ρίχνουμε λίγο λάδι ή βούτυρο.  Αφού πάρει μία βράση κλείσουμε την φωτιά και το αφήνουμε 5 λεπτά για να φουσκώσει, το σερβίρουμε με το τυρί της αρεσκείας μας και μαυροπίπερο ή την σάλτσα της αρεσκείας μας με ή χωρίς κιμά ή αλλαντικά.

Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print