ΥΛΙΚΑ
200 γρ. τραχανά ξινό Δημητρίου, 4 μπούτια κοτόπυλου ή στίθος, 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο, 1 λίτρο ζωμός λαχανικών, 100 ml. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, 200 γρ. φέτα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό και δυνατή φωτιά, βάζουμε το κοτόπουλο. Μόλις αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε τον ζωμό και το κρεμμύδι και το αλατοπίπερο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί για περίπου 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσει.Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τον τραχανά και το σιγοβράζουμε μέχρι να χυλώσει η σούπα. Την σερβίρουμε ζεστή πασπαλισμένη με τριμμένη φέτα και μαύρο πιπέρι.
Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.
Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη στους φίλους και στις φίλες σας.
Κοινοποίησε στο :