ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ

  ΥΛΙΚΑ
  250 γρ. κουσ κουσ Δημητρίου, αλάτι, πιπέρι.  λίγο ελαιόλαδο, τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα, 6 μελιτζάνες, 1 κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο, χυμός από 3-4 ντομάτες ή ντοματοπολτό.

 ΕΚΤΕΛΕΣΗΚόβουμε και αλατίζουμε τις μελιτζάνες σε κυβάκια και τις αφήνουμε στο σουρωτήρι να στραγγίσουν, τις ξεπλένουμε. Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις μελιτζάνες. Ρίχνουμε τις ντομάτες ή το χυμό ντομάτας, προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό. Αφήνουμε να βράσει για περίπου είκοσι λεπτά . Όταν οι μελιτζάνες έχουν σχεδόν γίνει, προσθέτουμε νερό, αλάτι και ρίχνουμε το κουσ-κους.  Σε 15 περίπου λεπτά είναι έτοιμο. Το σερβίρουμε βάζοντας μαυροπίπερο.

Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print