ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ

   ΥΛΙΚΑ

    250 γρ. κουσ κουσ Δημητρίου, αλάτι,  1 κύβος ζωμός βοδινού,  λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο, μισό κιλό σάλτσα ντομάτας, τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα,  κοκκινοπίπερο (μπούκουβο ) προαιρετικά.
  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

   Βάζουμε το κουσ-κους στην κατσαρόλα να βράσει με κρύο νερό για να χυλώσει, μαζί με το αλάτι, τον ζωμό βοδινού, την σάλτσα ντομάτας και λίγο βούτυρο ή λάδι. Σε 15 περίπου λεπτά είναι έτοιμο. Το σερβίρουμε σκέτο ή με: μυζήθρα τριμμένη, φέτα τριμμένη, κρουτόν, τσιγαρισμένο μπέικον ή οποιαδήποτε κρεατικά στο τηγάνι.

Άλλωστε η φαντασία μας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Αν το κρύο είναι πολύ το μπούκουβο ( κοκκινοπίπερο ) θα σας ζεστάνει ακόμη περισσότερο.

Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.

   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print