ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΡΥΟ

  ΥΛΙΚΑ
 250 γρ. κουσ κουσ Δημητρίου, αλάτι και πιπέρι, 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο, 3 ντομάτες σε κυβάκια 150 γρ. ελαιόλαδο, τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα, λίγο λεμόνι.
  ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κουσ-κους με το κρεμμύδι, ανακατεύοντας. Σβήνουμε με ζεστό νερό, αλατίζουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Τον αφήνουμε να βράσει. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη. Σε δέκα περίπου λεπτά είναι έτοιμος, ρίχνουμε την ντομάτα και το δυόσμο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε (χλιαρό ή κρύο) με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :

 

  
print