ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

 ΥΛΙΚΑ 500 γρ. Χυλοπίτες Δημητρίου. 750 γρ. του κιλού λουκάνικα χωριάτικα σε ροδέλες. 1 κρεμμύδι τριμμένο. 2 πράσινες πιπεριές κομμένες. 2 κουταλιές ελαιόλαδο ή βούτυρο. 1 κουτί κον κασε. αλάτι και πιπέρι. κεφαλογραβιέρα για το σερβίρισμα. 1 κύβο ζωμό βοδινού η κότας ( προαιρετικά ).

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 Σε δύο κιλά βραστό νερό ρίχνουμε ένα σακουλάκι ( μισό κιλό ) Χυλοπίτες με μισή κουταλιά του γλυκού αλάτι και τις αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Παράλληλα τηγανίζουμε τα λουκάνικα σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το κρεμμύδι και κατόπιν την πιπεριά, το αλατοπίπερο, τα τοματάκια και τα βράζουμε για 10 λεπτά. Βάζουμε σε ένα ταψί ή πυρέξ τα λουκάνικα με τις χυλοπίτες χωρίς να τις σουρώσουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, και τα αφήνουμε 10 λεπτά στους 220°.   Το σερβίρουμε με το τυρί της αρεσκείας μας και μαυροπίπερο.
    Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας. Για κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε.

Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print