ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

 ΥΛΙΚΑ
 500 γρ. Χυλοπίτες Δημητρίου. 200 γρ. ντοματίνια. 200 γρ. φέτα κομμένη σε κυβάκια. 200 γρ. ελιές καλαμών. 2 κολοκύθια μεσαίου μεγέθους ψιλοκομμένα. 1 κουταλάκι άσπρο πιπέρι τριμμένο. ελαιόλαδο. 1 κουταλάκι ρίγανη. λίγο αλάτι.

  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  Σε ενάμιση κιλό βραστό νερό ρίχνουμε ένα σακουλάκι ( μισό κιλό ) χυλοπίτες με μισή κουταλιά του γλυκού αλάτι και τις αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Τις αφήνουμε, αφού κλείσουμε την φωτιά, 5 λεπτά για να φουσκώσουν, χωρίς να τις σουρώσουμε.  Ζεσταίνω το ελαιόλαδο με το πιπέρι και το αλάτι, προσθέτω το κολοκύθι, τα ντοματίνια και τις ελιές, και τα σοτάρω. Κατόπιν τα ρίχνω στις χυλοπίτες και ανακατεύω καλά.     Ολοκληρώνουμε και σερβίρουμε  ρίχνοντας τη φέτα και τη ρίγανη.  

   Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print