ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΑΣΤΑΚΟ

 ΥΛΙΚΑ
 500 γρ. Χυλοπίτες Δημητρίου. 4 μικροί αστακοί. 500 γρ.αποφλοιωμένα ντοματάκια. 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι. αλάτι και πιπέρι. ελαιόλαδο.

  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  Σε μια φαρδιά κατσαρόλα σοτάρετε το κρεμμύδι σε 5 κουταλιές λάδι, προσθέστε τα ντοματάκια, αλάτι και πιπέρι. Ανακατέψτε και αφήστε τη σάλτσα να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Βάλτε στη φωτιά μια μεγάλη και βαθιά κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και όταν αρχίσει να βράζει, ρίξτε μέσα τους αστακούς και αφήστε τους να βράσουν για περίπου 25 λεπτά, το νερό που έχει η κατσαρόλα πρέπει να είναι περίπου δύο κιλά και ρίξτε τις χυλοπίτες, λίγο αλάτι και βράστε τες για 5 περίπου λεπτά. Ρίξτε την σάλτσα και συνεχίστε το βράσιμο για άλλα 5 με 10  λεπτά. 
Ανακατέψτε 2-3 φορές και σερβίρετε αμέσως. Τις σερβίρουμε με μαυροπίπερο και μαϊντανό. 

   Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print