ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

   ΥΛΙΚΑ
  2 πιπερίτσες καυτερές (μικρές) ψιλοκομμένες, 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο, μαϊντανός ψιλοκομμένος, 1 μεγάλο κρεμμύδι. 500 γρ, τοματοχυμό, ελαιόλαδο. αλάτι και πιπέρι, 100 γρ. κεφαλογραβιέρα.
  ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  Σοτάρουμε στο τηγάνι το σκόρδο, το μισό μαϊντανό και τις πιπερίτσες σε μπόλικο λάδι. Ανακατεύουμε συνέχεια και προσθέτουμε τις ντομάτες (ή τη σάλτσα ντομάτας). Τη βράζουμε για 5 λεπτά. Ετοιμάζουμε την σάλτσα μας και βράζουμε τα ζυμαρικά Δημητρίου με τον παραδοσιακό τρόπο ( βασική συνταγή ), χωρίς να τα σουρώσουμε. Τα σερβίρουμε ζεστά με λίγο μαϊντανό.

   Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print