ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ

   ΥΛΙΚΑ
 200 γρ. κρέμα γάλακτος, 10 φέτες μπέϊκον, 350 γρ. μανιτάρια, ελαιόλαδο, ένα κρεμμύδι 100 γρ. ροκφόρ, αλάτι πιπέρι.
  ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  Βάζουμε στην κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το μπέικον και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το ροκφόρ λιωμ

ένο και ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου πήξει.   Ετοιμάζουμε την σάλτσα μας και βράζουμε τα ζυμαρικά Δημητρίου με τον παραδοσιακό τρόπο ( βασική συνταγή ), χωρίς να τα σουρώσουμε. Τα σερβίρουμε ζεστά με λίγο μαϊντανό και φρεσκοκομένο πιπέρι. 

   Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print