ΣΑΛΤΣΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ

   ΥΛΙΚΑ 200 γρ. κρέμα γάλακτος, 6 φέτες μπέϊκον, ελαιόλαδο ή βούτυρο, μοσχοκάρυδο τριμμένο κίτρινο τυρί, αλάτι πιπέρι, κεφαλογραβιέρα τριμμένη.
  ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο με το μπέικον σε κομματάκια να σοταριστεί. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Βάζουμε λίγο μοσχοκάρυδο και προσθέτουμε λίγο λίγο το τυρί προσεκτικά να μη σβολιάσει.  Ετοιμάζουμε την σάλτσα μας και βράζουμε τα ζυμαρικά Δημητρίου με τον παραδοσιακό τρόπο ( βασική συνταγή ), χωρίς να τα σουρώσουμε. Τα σερβίρουμε ζεστά με τριμμένο τυρί και λίγο μαϊντανό. 

   Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print