ΥΛΙΚΑ
μπέικον ψιλοκομμένο, ελαιόλαδο, 50 γρ. ψιλοκομένο ξερό κρεμμύδι, 3 αποξηραμένες μικρές καφτερές πιπεριές, λίγο ρίγανη, 100 γρ. σάλτσα ντομάτα, λευκό κρασί, αλάτι πιπέρι, 500 γρ. χυλοπίτες Δημητρίου. 250 γρ μανιτάρια, καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, 50 γρ. βούτυρο, 250 γρ. λαχανάκια βρυξελλών, βρασμένα και κομμένα στα 4, 50 γρ. κεφαλογραβιέρα, σε φλοίδες.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ΄ένα τηγάνι σοτάρουμε για λίγα λεπτά τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά και λίγο πριν τα κατεβάσουμε ρίχνουμε τα λαχανάκια για ένα περίπου λεπτό. Ετοιμάζουμε την σάλτσα μας και βράζουμε τα ζυμαρικά Δημητρίου με τον παραδοσιακό τρόπο ( βασική συνταγή ), χωρίς να τα σουρώσουμε. Σερβίρουμε ανακατεύοντας τις χυλοπίτες με τα λαχανάκια και τα μανιτάρια, προσθέτοντας αλατοπίπερο και φλοίδες κεφαλογραβιέρας.
Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.
Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη στους φίλους και στις φίλες σας.
Κοινοποίησε στο :