ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

   ΥΛΙΚΑ 
 κρέμα γάλακτος,  μπέϊκον,  βούτυρο,  τυρί που λιώνει,  λίγο κονιάκ,  αλάτι πιπέρι,  λίγο κεφαλογραβιέρα.
  ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  Βάζουμε στην κατσαρόλα λίγο βούτυρο και σοτάρουμε το μπέικον, ψιλοκομμένο, το σβήνουμε με λίγο κονιάκ. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος (η ποσότητα είναι ανάλογη με τα άτομα), το τυρί της αρεσκείας μας και ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου πήξει.  Ετοιμάζουμε την σάλτσα μας και βράζουμε τα ζυμαρικά με τον παραδοσιακό τρόπο ( βασική συνταγή ), χωρίς να τα σουρώσουμε. Τα σερβίρουμε ζεστά με λίγο τριμμένη κεφαλογραβιέρα και μαυροπίπερο. 

   Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print