ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ

ΥΛΙΚΑ
2 κ.σ. Flora η ελαιόλαδο, 100 γρ. παρμεζάνα, λίγο αλάτι, 4 αγκινάρες, 1 σκελίδα σκόρδο, 1 κρεμμύδι, 1/2 ματσάκι μαϊντανό, 6 κ.σ. λάδι, 1/4 κόκκινη πιπεριά, 1/2 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί, 1/4 κ.γ. θυμάρι, 1/4 κ.γ. δενδρολίβανο, 300 γρ. μανιτάρια, 1/2 κιλό κοχυλάκια (ζυμαρικό) ή άλλο ζυμαρικό Δημητρίου, παρμεζάνα τριμμένη.
 ΕΚΤΕΛΕΣΗ   
  Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να κάψει και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και τις αγκινάρες κομμένες στη μέση, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο και θυμάρι και τα σβήνουμε με το κρασί. Σοτάρουμε τα μανιτάρια ξεχωριστά και τα προσθέτουμε στη σάλτσα.   Ετοιμάζουμε την σάλτσα μας και βράζουμε τα ζυμαρικά Δημητρίου με τον παραδοσιακό τρόπο ( βασική συνταγή ), χωρίς να τα σουρώσουμε.    Ρίχνετε σε μια πιατέλα τα ζυμα;ρικά και τα περιχύνετε με τη σάλτσα. Γαρνίρετε με λίγο μαϊντανό και τυρί τριμμένο. 

  Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print