ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΔΥΟΣΜΟ

   ΥΛΙΚΑ
 80 γρ ελαιόλαδο ή βούτυρο, 250 γρ. μαστέλο ή ταλαγάνι ή χαλούμι, σε κυβάκια, 1 ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο ή άνηθο, 1 πράσο ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι,  κεφαλογραβιέρα για το σερβίρισμα, 1 κύβο ζωμό βοδινού η κότας ( προαιρετικά ).
  ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το πράσο, προσθέτουμε το μαστέλο και ανακατεύουμε ώστε να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Ετοιμάζουμε την σάλτσα μας και βράζουμε τα ζυμαρικά με τον παραδοσιακό τρόπο ( βασική συνταγή ), χωρίς να τα σουρώσουμε. Τη ρίχνουμε μαζί με το δυόσμο το πράσο και το τυρί μέσα στα ζυμαρικά Δημητρίου.   Σερβίρουμε αμέσως, πασπαλίζοντας κάθε μερίδα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.   
  Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print