ΚΟΧΥΛΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ

  ΥΛΙΚΑ
  500 γρ. κοχυλάκι Δημητρίου 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή βούτυρο, αλάτι πιπέρι, 1 κύβο ζωμό βοδινού ή κότας, καφαλογραβιέρα για το σερβίρισμα.
  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  Σε δύο κιλά βραστό νερό ρίχνουμε ένα σακουλάκι ( μισό κιλό ) κοχυλάκι με μισή κουταλιά του γλυκού αλάτι, ένα κύβο ζωμό και το αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά, πριν το κατεβάσουμε από την φωτιά ρίχνουμε λίγο βούτυρο ή λάδι και την σάλτσα της αρεσκείας μας ή κιμά σαν του παστίτσιου. Το αφήνουμε 5 λεπτά για να φουσκώσει, το σερβίρουμε με το τυρί της αρεσκείας μας και μαυροπίπερο. Η σάλτσα ή ο κιμάς μπορεί να μπει και από πάνω αλλά το φώλιασμα που κάνουν μέσα στα κοχυλάκια είναι φανταστικό.

Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print