e-shop ΖΥΜΑΡΙΚΑ

 Η οικογένεια Δημητρίου ξεκινώντας από το1930 με το αρτοποιείο της και στη συνέχεια με την βιοτεχνία γλυκών και ζυμαρικών της,προσφέρει μέχρι σήμερα στους Αιδήψιους και τους παραθεριστές, τις γλυκές της δημιουργίες.

Είμαστε κοντά σας για να σας δίνουμε οποιαδήποτε πληροφορία θελήσετε.

Δεχόμαστε επίσης και τις συμβουλές σας είτε για να διορθώσουμε κάτι, είτε για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε, μ΄ένα χαμόγελο.

Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι είμαστε οι μόνοι που παρασκευάζουμε γλυκά και ζυμαρικά στα Λουτρά Αιδηψού. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας δείξουμε πως τα κάνουμε, πράμα που όλοι οι άλλοι θα σας το αρνηθούν, απλούστατα γιατί δεν τα φτιάχνουν μόνοι τους.
 ΖΥΜΑΡΙΚΑ

 

Ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής της χυλοπίτας και των ζυμαρικών μας, με τις αγνές και φρέσκες πρώτες ύλες δίνουν ότι καλύτερο στο πιάτο σας.

.


Χυλοπίτες

Βγαίνουν σε τρία είδη. Ψιλές, χονδρές και το χυλοπιτάκι, τετράγωνο. Η συσκευασία τους είναι σε μισόκιλα αλλά και του ενός κιλού. Παρασκευάζονται με σιμιγδάλι 100%, αυγά και γάλα.

.

Τραχανάς ξινός – γλυκός

Ο ξινός τραχανάς μας παρασκευάζεται με την παραδοσιακή συνταγή Δημητρίου, με τις αγνές και φρέσκες πρώτες ύλες και το γίδινο γάλα. Ο γλυκός μας παρασκευάζεται από σιτάρι και φρέσκο γίδινο γάλα για να δώσουν στο φαγητό σας ότι καλύτερο. Η συσκευασία τους είναι σε μισόκιλα.

 

Κοχυλάκι – Μακαρονάκι

Η νοστιμιά που δίνει η ζύμη της χυλοπίτες αλλά σε διαφορετικά σχήματα είναι μοναδική. Βγαίνουν σε τρία είδη. Το κοχυλάκι, το μακαρονάκι το κοφτό και το μακαρονάκι το μακρί που είναι ειδανικό για σουφλέ. Η συσκευασία τους είναι σε μισόκιλα.

Δείτε τις συνταγές και προσαρμόστε τες στα δικά σας γούστα, θα ενθουσιαστείτε.

  

 

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε,

μ΄ένα χαμόγελο.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε, γιατί είμαστε οι μόνοι που παρασκευάζουμε γλυκά και ζυμαρικά στην Αιδηψό.

ΑΡΧΙΚΗ E-SHOP

print