ΚΟΧΥΛΑΚΙ ΜΕ ΑΡΑΚΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΙΝΟΜΥΖΗΘΡΑ

 ΥΛΙΚΑ
 500 γρ. κοχυλάκι Δημητρίου, 100 γρ. ξινομυζήθρα, 150 γρ. αρακά, 200 γρ. φασολάκια, 2 κλωναράκια ρίγανη, 1 κλωναράκι μαντζουράνα, 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 1 λεμόνι (το ξύσμα του), αλάτι, πιπέρι, 1 κύβο ζωμό λαχανικών.
  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  Σε δύο κιλά βραστό νερό ρίχνουμε ένα σακουλάκι ( μισό κιλό ) κοχυλάκι με μισή κουταλιά του γλυκού αλάτι, ένα κύβο ζωμό και το αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά, πριν το κατεβάσουμε από την φωτιά, ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα φασολάκια και τον αρακά, για άλλα 10. Όπως είναι ζεστά, προσθέτουμε την ξινομυζήθρα, το ελαιόλαδο, το ξύσμα του λεμονιού, τα μυρωδικά ψιλοκομμένα, αλάτι και μπόλικο πιπέρι και το σερβίρουμε.

Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.

   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print