ΥΛΙΚΑ
Χτυπάτε τα αβγά και τα ρίχνετε, πρέπει να έχει μισοκρυώσει η γέμιση, ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε περιμετρικά λάδι στο φύλλο και βάζετε μπόλικη γέμιση περιμετρικά του φύλλου και μόνο στο μισό (δηλαδή στο ένα ημικύκλιο). Δεν απλώνετε τη γέμιση σε όλη την επιφάνεια του φύλλου. Αρχίζετε μετά να τυλίγεται το φύλλο και μόλις τελειώσετε, γυρίζετε την πίτα να τυλιχτεί σαν σαλίγκαρος. ( για να μην σπάει το φύλλο το λαδώνουμε λίγο απ΄έξω και μετά το στρίβουμε ) Λαδώνετε ένα ταψί και τοποθετείτε το σαλίγκαρο στο κέντρο του. Συνεχίζετε με το δεύτερο φύλλο, που μόλις το γεμίσετε δεν το κάνετε σαλίγκαρο, αλλά το τοποθετείτε γύρω από την πρώτη πίτα που υπάρχει ήδη στο ταψί. Συνεχίζετε μέχρι να τελειώσουν όλα τα φύλλα και η γέμιση. Λαδώνετε λίγο την πίτα από πάνω και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 1 ώρα περίπου.
Εύκολος τρόπος θα ήταν να την κάνουμε πίτα στρογγυλή.