ΥΛΙΚΑ
300 γρ. κουσ κουσ Δημητρίου, 1200 γρ. μοσχάρι σε κομμάτια, 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα, 2 κ. σούπας ντοματοπελτές, αλάτι, 80 γρ. ελαιόλαδο, τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα, 1/2 κ. γλυκού μοσχοκάρυδο σε σκόνη, 1 κ. γλυκού κόκκινο πιπέρι σε σκόνη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά το κρέας με το ελαιόλαδο μαζί με τα κρεμμύδια για 5 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει, το μοσχοκάρυδο (προαιρετικά ), τον πελτέ και συνεχίζουμε ανακατεύοντας για άλλα δύο λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε νερό και ανακατεύουμε, αφήνοντας το κρέας να βράσει για περίπου μία ώρα. Ρίχνουμε το κουσ-κους μαζί με αλατοπίπερο και βράζουμε για 15 λεπτά περίπου.
![MOSXARI TRAXANA](http://dimitrioug.gr/v3/wp-content/uploads/2012/11/MOSXARI-TRAXANA-150x150.jpg)