ΣΑΛΤΣΑ ΑΡΑΜΠΙΑΤΑ

   ΥΛΙΚΑ
 μπέικον ψιλοκομμένο, ελαιόλαδο, 50 γρ. ψιλοκομένο ξερό κρεμμύδι, 3 αποξηραμένες μικρές καφτερές πιπεριές, λίγο ρίγανη, 100 γρ. σάλτσα ντομάτα, λευκό κρασί, αλάτι, πιπέρι.
  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

   Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει και ρίχνουμε το μπέικον και το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε, τα σβήνουμε με λευκό κρασί και ρίχνουμε τη σάλτσα ντόματα, τις καυτερές πιπερίες, αλάτι, πιπέρι και τη ρίγανη. Τέλος προσθέτουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε καλά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε όσο είναι ζεστά.Σερβίρουμε με τυρί τριμμένο προαιρετικά.Το σκόρδο, οι ελιές χωρίς κουκούτσια και ο βασιλικός θα ταίριαζαν πολύ καλά.  Ετοιμάζουμε την σάλτσα μας και βράζουμε τα ζυμαρικά με τον παραδοσιακό τρόπο ( βασική συνταγή ), χωρίς να τα σουρώσουμε.

  Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print