ΥΛΙΚΑ
200 γρ. κρέμα γάλακτος, 5 περίπου φέτες μπέικον ψιλοκομμένες, βούτυρο, 300 γρ. τριμμένο καπνιστό τυρί ( Μετσοβόνε ), αλάτι , πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα κατσαρολάκι τσιγαρίζουμε το μπέικον, ρίχνομε την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε κατά διαστήματα το τυρί ανακατεύοντας σε χαμηλή φωτιά συνέχεια μέχρι να γίνει μαστιχωτή. Αν έχετε το μάτι σε δυνατή φωτιά το τυρί δεν θα λιώσει ομοιόμορφα θα σβολιάσει μέσα στην κρέμα. Ετοιμάζουμε την σάλτσα μας και βράζουμε τα ζυμαρικά Δημητρίου με τον παραδοσιακό τρόπο ( βασική συνταγή ), χωρίς να τα σουρώσουμε. Τα σερβίρουμε ζεστά με λίγο μαϊντανό και μαύρο πιπέρι.