ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΛΕΥΚΗ

   ΥΛΙΚΑ 
 200 γρ. κρέμα γάλακτος, 1 κουτί τόνο σε λάδι, ελαιόλαδο, άνηθο, τριμμένο κεφαλοτύρι, αλάτι και πιπέρι.
  ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  Σε σιγανή φωτιά βάζουμε την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Προσθέτουμε τον τόνο αφού τον κόψουμε σε μικρά κομματάκια και τον ψιλοκομμένο άνηθο και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με μαύρο πιπέρι.  Ετοιμάζουμε την σάλτσα μας και βράζουμε τα ζυμαρικά με τον παραδοσιακό τρόπο ( βασική συνταγή ), χωρίς να τα σουρώσουμε.

   Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
   Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.

  Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη  στους φίλους και στις φίλες σας.
  Ευχαριστούμε.                                           Κοινοποίησε στο :
print