ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η οικογένεια Δημητρίου ξεκινώντας από το1930 με το αρτοποιείο της και στη συνέχεια με την βιοτεχνία γλυκών και ζυμαρικών της, προσφέρει μέχρι σήμερα στους Αιδήψιους και τους παραθεριστές, τις γλυκές της δημιουργίες.

.

Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με αγνά υλικά και μία δοκιμή θα σας πείσει. Είμαστε οι μόνοι που παρασκευάζουμε γλυκά και ζυμαρικά στην Αιδηψό.

.

.

Οι κουραμπιέδες με το φρέσκο βούτυρο και τα καβουρντισμένα αμύγδαλα τυλιγμένα στην ζάχαρη, θα σας μείνουν αξέχαστοι..

.

.

Τριαντάφυλλο-μαστίχα-πέργαμο, με ή χωρίς αμύγδαλο, είναι οι βασικές μας γεύσεις των λουκουμιών. Δεν λείπει το μουστολούλουμο, αλλά για τον ακανέ μας θα σας αφήσουμε να μας πείτε εσείς τις γευστικές σας εντυπώσεις και να σας κάνουμε γνωστό, σε όσους δεν το ξέρουν, λουκούμια στην Αιδηψό παρασκευάζει μόνο ο Δημητρίου.

.

Τα αφράτα κουλουράκια μας, με ή χωρίς αυγά και γάλα, με ή χωρίς ζάχαρη, με μούστο και κανέλα, με πορτοκάλι και βανίλια, θα σας μείνουν αξέχαστα. Δεν λοίπουν βέβαια τα παξιμαδάκια, τα κέικ και τα κούκις..

 

.

Ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής της χυλοπίτας και του τραχανά μας,  με τις αγνές και φρέσκες πρώτες ύλες δίνουν ότι καλύτερο στο πιάτο σας. Ζυμαρικά στα Λουτρά της Αιδηψού κάνει μόνο ο Δημητρίου.

.

.Δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο για την μπουγάτσα μας, σεβόμενοι πάντα την Μακεδονία μας, είναι η καλύτερη. Δεχόμαστε δημόσια σύγκριση…

 

 

Το γνωστό γαλακτομπούρεκο μας, είναι από τα καλύτερα σιροπιαστά μας. Τυλιγμένο ένα ένα και βουτηγμένο στο σορόπι σας περιμένει για να το απολαύσετε..

 

.

Το ραβανί και αυτή η σοκολατόπιτα σας περιμένουν να τα απολαύσετε. Δεν θα πρέπει όμως να αφήσετε παραπονεμένη την καρυδόπιτα μας. Βέβαια μία κομπεχάι δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητη.

 

.

Το χτένισμα του κανταϊφιού βέβαια το κάνουμε εμείς. Αφήνουμε για σας να το απολαύσετε. Δεν είναι μόνο αυτά τα σοροπιαστά μας γλυκά..

 

.

Το μαχλέπι και η μαστίχα είναι κάτι το ξεχοριστό στο παραδοσιακό τσουρέκι μας, φιαγμένο με φρέσκο βούτυρο, αυγά και γάλα.

 

..

.

Τα λαχταριστά μπακλαβαδάκια,  όπως και το γνωστό γαλακτομπούρεκο μας, είναι μερικές από τις γλυκές σοροπιαστές μας απολαύσεις. Τα ραβανί και αυτή η σοκολατόπιτα σας περιμένουν να τα απολαύσετε.

 

 

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε, μ΄ένα χαμόγελο.

Σας ευχαριστούμε,  είμαστε οι μόνοι που παρασκευάζουμε γλυκά και ζυμαρικά στην Αιδηψό.

ΑΡΧΙΚΗ E-SHOP

print