ΥΛΙΚΑ
3-4 μελιτζάνες, 1 μεγάλο κρεμμύδι, 2 πιπεριές κέρατο, μαϊντανό, 500 γρ. τοματοχυμό, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, λίγο ρίγανη, κεφαλογραβιέρα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο. Καθαρίζουμε και κόβουμε την μελιτζάνα σε κύβους και τις πιπεριές σε ροδέλες, τις προσθέτουμε στο τηγάνι και τις τσιγαρίζουμε να μαραθούν, προσθέτουμε τη σάλτσα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και λίγο μαϊντανό. Την αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι να δέσει. Ετοιμάζουμε την σάλτσα μας και βράζουμε τα ζυμαρικά με τον παραδοσιακό τρόπο ( βασική συνταγή ), χωρίς να τα σουρώσουμε. Τα σερβίρουμε ζεστά με τριμμένη κεφαλογραβιέρα.
Άλλωστε η φαντασία σας μπορεί να βρει πολλούς συνδυασμούς. Εμείς σας προτείνουμε, εσείς προσαρμόζετε την συνταγή στα μέτρα σας.
Κάποια ωραία συνταγή που εσείς έχετε με χαρά θα την δοκιμάζαμε. Καλή σας όρεξη.
Δημητρίου είμαστε πάντα κοντά σας. Αν σας άρεσαν τα ζυμαρικά και η συνταγή μας, διαδώστε τη, στείλτε τη στους φίλους και στις φίλες σας.
Κοινοποίησε στο :